Kontakt

Yueqing Lockey Sigurnosni proizvodi Co, Ltd

Adresa: br. 8 Wanglin East Road, industrijski park Wanglin, sjeverni baixiang Twon, Yueqing, Zhejiang, Kina

Tel: + 86-13396996593 (Miya Zheng)

Whatsapp: +86 13396996593

Fax : + 86-577-62531320

E-mail : miya@lockeysafety.com

Web stranica: www.lockeyloto.com

Isključenje/Tagout postupovnih zahtjeva

Priprema za isključenje

Isključenje/Tagout će provoditi samo ovlašteni zaposlenici koji izvodite servisiranje ili održavanje. Ovlašteni zaposlenici će biti sigurni, da koji prekidač, ventil ili drugih izolacijskih uređaja primjenjuje se na opremu biti zaključan vanjska strana. Zaposlenika će pronaći i prepoznati sve izolacijskih sprava. Više od jednog izvora energije (električne, mehaničke ili druge) svibanj biti uključeni. Ovlašteni zaposlenici također mora biti siguran da su lokalne zajednice za uključivanje/isključivanje kontrole opreme je ostvariv. Prije zaključavanja započinje, zaposlenici će jasno bilo upitno identifikacija izvora energije sa svojim supervizorima.

Obavijesti Djelatnicima

Zahvaćena zaposlenika se obavješćuje poslodavac ili ovlašteni zaposlenik aplikacije i uklanjanje energije kontrole uređaja. Obavijest se daje prije primjene kontrole, a nakon što su uklonjene iz stroja ili opreme.

Stroja ili opreme Shutdown

Stroja ili opreme će biti isključen ili isključiti pomoću postupaka utvrđenih za stroj ili opremu. Godinu red shutdown mora se koristiti kako bi se izbjeglo bilo dodatnim ili pojačanim opasnosti zaposlenicima zbog opreme de-energization.

Stroja ili opreme izolacije

Sve energije-odvajanje uređaje koji kontroliraju energetski stroj ili oprema moraju biti fizički nalazi. Koristite prekidač, ventil ili druge energije-odvajanje uređaja tako da svaki izvor energije (električni, mehanički, hidraulični, itd.) nije povezan ili je izoliran iz opreme. Zabranjeno je korištenje prekidači, prekidači za odabir i druge kontrole sklop tipa uređaja kao energija izolacijskih sprava. Pohranjene energije kao što su kondenzatori, a, dizalo za članove, rotirajući flywheels, hidraulični sistemi i klima, plin, paru ili pritisak vode i sl. mora također raspršila ili suzdržan metodama uzemljenja, blokiranje, repozicije, krvarenje itd. Komprimirani zrak, hidraulični ili parne linije mora biti bled, isprazniti i očistiti vanjska strana. Izolacioni ventili moraju biti zaključani i označene.

Strujnom krugu u odnosu na regulacijski krug

Samo snaga spoja uređaji su odobreni kao energija-odvajanje uređaja. Strujnom krugu distribuira energije (električna energija) iz izvora (glavni prekid veze) na motor (priključeni potrošač). Regulacijski krug kontrolira raspodjela moći pomoću motor kontroler (motorna sklopka), sustav spojka poklopca uređaja, on/off prekidač ili start/stop tipke. Korištenje upravljački sklop uređaj kao sredstvo za kontrolu opasnih energija adekvatno zaštititi zaposlenika. Ovi uređaji su ranjive na opasnosti kao što su komponenta u kvaru, programske pogreške, magnetsko polje smetnji, struje, i nepravilno korištenje ili održavanje. Brava se upravljački sklop uređaji neće spriječiti motora počevši ako napona u strujnom krugu.

Tagout ili isključenje/Tagout uređaj aplikacija

Tagout

Zabranjeno je Tagout uređaje stavlja se svaka energija-odvajanje sredstava od strane ovlaštene osobe i stavlja se na taj način što će jasno naznačiti da je operacija ili kretanje energije-odvajanje znači "sef" ili "Isključeno". Tagout uređaj će biti smješten što bliže sigurno na sredstva, u položaj koji neće biti odmah očito da svatko tko pokuša rad uređaja. Korištenje tagout samo je dozvoljeno u rijetkim okolnostima uz prethodnu pisanu suglasnost supervizora.

Isključenje/Tagout

Isključenje uređaja stavlja se svaka energija-odvajanje sredstava od strane ovlaštene osobe i stavlja se na način koji će se održati energiju na "sigurno" ili "Isključeno". Priložiti odobren oznakom koja sadrži ime, Datum i kontakt informacije za osobe koje vrše isključenje/tagout. Zaposlenici moraju pokušavati bilo šiba, ventil ili druge energije odvajanje uređaja kada je zaključan ili jaona. Svaki zaposlenik mora Nanesite svoj osobni isključenje/Tagout uređaj energije odvajanje uređaja. Ne možete primijeniti drugi zaposlenik LOTO uređaja.