Kontakt

Yueqing Lockey Sigurnosni proizvodi Co, Ltd

Adresa: br. 8 Wanglin East Road, industrijski park Wanglin, sjeverni baixiang Twon, Yueqing, Zhejiang, Kina

Tel: + 86-13396996593 (Miya Zheng)

Whatsapp: +86 13396996593

Fax : + 86-577-62531320

E-mail : miya@lockeysafety.com

Web stranica: www.lockeyloto.com

Sustav uvod

钥匙系统.jpg

Ključ stvaranja grafikona sustava

Ključem razlikuju System(KD): Svaki lokot je ključni drugačije, sa 1 ključ na zaključavanje. 20000pcs pojedinih brava dostupna.

Stezna pod istim uvjetima sustava (KA): Svaki lokot je ključni isto u jednoj grupi. 1 ključ će otvoriti sve lokoti u svakoj grupi.

Razlikuju se i Master Key System (KDMK): svaki lokot je ključni drugačije, sa 1 ključ na zaključavanje. Glavni će nadjačati i otvorite bilo koji od ovih lokoti.

Podjednako i Master Key System (KAMK): Svaki lokot je ključni isto u jednoj grupi. Glavni će nadjačati i otvoriti sve skupine podjednako s ključem.

Grand Master Key System (GMK): Svaki lokot je ključni različite u jednoj grupi. Grand master ključ će nadjačati i otvoriti sve skupine KDMK.


Ključ stvaranja grafikona registracija

To je važno da svaki zaposlenik na web-mjesto ima jedinstvene lokot ključ kako bi se spriječilo duplicirati tipke od ugrožavanja isključenje programa. Obećavamo da koriste različit ključ i numeriranje za svaku narudžbu ako je potrebno. Osim toga svaka tipka može se zabilježiti u naš programski sustav tako da možete promijeniti redoslijed isti ključ kad je to potrebno.