Kontakt

Yueqing Lockey Sigurnosni proizvodi Co, Ltd

Adresa: br. 8 Wanglin East Road, industrijski park Wanglin, sjeverni baixiang Twon, Yueqing, Zhejiang, Kina

Tel: + 86-13396996593 (Miya Zheng)

Whatsapp: +86 13396996593

Fax : + 86-577-62531320

E-mail : miya@lockeysafety.com

Web stranica: www.lockeyloto.com

Kako bismo za kontrolu opasnih energija?


Odgovarajuće kazne/tagout prakse i procedure zaštitu radnika od oslobađanja opasnih energije. OSHA standarda za kontrolu opasnih energije (isključenje/Tagout) (29 CFR 1910.147) za opće industrije, ocrtava posebne mjere i postupke za rješavanje i kontrola opasnih energije tijekom servisiranja i održavanja strojeva i opreme. Poslodavci također moraju trenirati svakog radnika kako bi se osiguralo da oni znati, razumjeti i moći primjenjive odredbe opasne energije kontrolni postupci. Zaposlenici moraju biti osposobljeni energija kontrolu programa i imaju znanja i vještine potrebne za sigurnu primjenu, korištenja i uklanjanje energije kontrolirati strojeva.


Zaposlenici koji rade u području gdje se koristi postupak kontrole energije treba uputiti u svrhu i korištenje energije kontrole procedure(s) i zabrana pokus restartup strojeva ili opreme koji je zaključan ili Tagged van.


Zaposlenici koji su ovlašteni za isključenje strojeva ili opreme i obavljanje usluga i održavanje operacija trebaju biti osposobljeni za opasni energetski izvori u radnog mjesta, vrsta i veličina energije na radnom mjestu, i sredstva i metode izolacije i kontrolira energiju.


To je dobar izbor za utrenirati svih zaposlenika za održavanje stručnosti ili uvođenje novih ili promijenjenih kontrola metoda.