Kontakt

Yueqing Lockey Sigurnosni proizvodi Co, Ltd

Adresa: br. 8 Wanglin East Road, industrijski park Wanglin, sjeverni baixiang Twon, Yueqing, Zhejiang, Kina

Tel: + 86-13396996593 (Miya Zheng)

Whatsapp: +86 13396996593

Fax : + 86-577-62531320

E-mail : miya@lockeysafety.com

Web stranica: www.lockeyloto.com

Različite vrste zaklopca ventila


Lockey osigurava našim klijentima različite vrste zatvaranja ventila kako bi zadovoljili različite potrebe. Zajednički blokiranje ventila uključuje zatvaranje ventila, zatvaranje kuglastog ventila, zaključavanje ventila leptira, zatvaranje kuglastog ventila prirubnice i zatvaranje univerzalnog ventila .


Zaključavanje kuglastog ventila uglavnom se koristi za blokiranje kuglastog ventila kako bi se zaštitila sigurnost kuglastog ventila.

Zaključavanje ventila vrata je prikladno za zaključavanje ventila za zatvaranje, što može bolje zaštititi sigurnost ventila za zatvaranje.

Zatvarač leptirskih ventila prikladan je za sve leptirne ventile s uobičajenim specifikacijama, a bolja zaštita od prekidača leptirskih ventila može učinkovito izbjeći slučajni sudar.

Zaključavanje kuglastog ventila s prirubnicom štiti kuglasti ventil prirubnice omotavanjem u potpunosti kako bi se spriječilo neočekivano ponovno napajanje opreme.

Unutarnji blokada ventila, baš kao i njegovo ime, može se primijeniti na većinu ventila za izoliranje opasnih izvora energije.

4752.jpg